Dinsko



Köpte ett par skor häromdagen. Kände att jag behövde lite mer festskor så det fick bli ett par riktigt höga. Gillar dom verkligen. Dom är ganska så enkla men den guldiga dragkedjan i mitten ger skorna något lite extra. Älskar att skon är hög även där framme, blir lättare att gå i då. Endast 449kr.

Paris modevisning

armani 2010armani 2010
armani 2010

Det är modevecka nu i Paris. Armani hade självklart en väldigt maffig modevisning. Klänningarna är ju verkligen något speciellt. Gillar verkligen den första bäst. Känns som något man skulle kunna ha på sig på en väldigt speciell kväll.

Vad tycker ni?

HM




Det bästa med sommaren enligt mig är att man blir sådär fint brun. När man sitter inne och bara längtar tills man kan göra något åt sin blekhet. Vad är inte snyggare än färg på brun hy? Jag älskar att ha nagellack på stranden. Man lyser upp och det är så där oansträngt fint.

Monki





Jag tycker att underkläder skall vara både snygga och bekväma. Hittade dessa på Monki. Dom ser sådär mysigt bekväma ut att jag skulle vilja ha massor. Att det finns lite olika färger att välja mellan är ju också väldigt bra.

Hissa eller dissa



Angelina och Brad Pitt är ju ett av dom hetaste paren. Brad har ju alltid varit hunkernas hunk. Nu har han även skaffat skägg. Vet inte riktigt vad jag tycker om det.

Vad tycker ni?
Hiss eller Diss?

Golfboll?




Nej det är ingen golfboll.
Jag har faktiskt varit så busig att jag tog den sista pärlnougaten i min Aladinask.

För övrigt så vill och kommer jag att leva i min nya mössa tills det blir varmt igen.
_______________________________

Fyra bilder.
Egotrippad?
Vadå vem?
Jag?

Nejdå inte det minsta...

Asos




Asos har fått in nya vår och sommarkläder som jag har nämnt tidigare. Gorgeous!

Din sko

Din sko


Din sko har fått in nya skor. Jag skulle vilja ha alla hemma hos mig i min garderob. Så att jag skulle kunna klacka omkring överallt när jag vill.

Heidi Klum

Golden globeGolden globe
posh24.se

Heidi Klum på Golden Globe. Hon ser verkligen ut som en dröm i den klänningen.

Vad tycker ni?

Dagens




Tröja: vintage, klänning: gina tricot, mössa: hm

Jag var rätt frusen idag när jag vaknade. Hade legat och frusit hela natten. Så då fick den varma koftan åka på och min nya mössa. Idag blir det skolan. Ingen lång dag som tur är.
_______________________________________

OM NI GILLAR MIN BLOGG GÅ GÄRNA IN PÅ HANNAHS BLOGG OCH RÖSTA PÅ MIG (^^,)


Topshop



När våren och sommaren börjar närma sig så brukar jag kolla allt mer och mer på klänningar. Det är så himla bekvämt att bara ta på sig en klänning och ha bara ben. Lite av en frihetskänsla från alla tjocka jackor och halsdukar man har på sig under vintern. Hittade dessa drömmar på Topshop.

Vilken gillar ni mest?

HM - Sonia Rykiel

Sonia Rykle

HM har fått in nya tröjor ifrån Sonia Rykiel.

Vad tycker ni?

Hissa eller dissa



Nicole är ju känd för att vara världens stilikon. Så vad tycker ni om outfiten? Är den för mycket eller precis lagom?

Hissa eller dissa?

Skor





Köpte ett par nya skor på rean för några dagar sen. Dom kommer ifrån Bianco. Gillar dom skarp.
Gick från 1000kr till 400kr.
Me like i! :)

Dagens




Svart klänning: gina tricot, blommig blus: vintage

Asos



Asos har fått in en ny vårkollektion. Ta er en titt. Gillar verkligen alla färgerna som dom olika plaggen har. Tror jag gillar outfit nr 4 eller nr 5 bäst. Kan inte riktigt bestämma mig.

Vilken outfit gillar ni mest?

Hattar



Jag älskar hattar. Tycker det ser sådär ledigt snyggt ut. Passar skitbra till nästan vad som helst. Om man har en bad hair day är det verkligen en räddning. Längtar tills sommaren då man kan ha på sig hatt, ett vitt linne, ett par jeans shorts och ett par flippflopps till stranden.

Dessa hattar är ifrån topshop.
Vilken gillar ni mest?

Godmorgon!

Te

Vaknade upp för inte alls så länge sen. Har börjat vakna allt för tidigt nu, runt fem, sex tiden. Ganskna så knas med tanke på att jag alltid gick upp runt tre under lovet. Men men dagarna blir bara längre så jag skall inte klaga. Passade på att ta mig en stor kopp te också när jag hade så mycket te över.
________________________________

Kopp: indiska, tesil: lagerhouse

Dagens



Tänkte visa er en närmare bild på den nya västen jag köpt på HM. Jag gillar den verkligen. Känns cool och något man kan ha både till vardag som på fest. Endast 149kr också. Snacka om ett fynd.

Hiss eller diss?


pic: posh24.se

Det går verkligen inte att undgå Rihanna med denna toppen. Den är både färgstark och mönstrad. Hennes skor, solglasögonen och det blonda håret ger det extra mycket uppmärksamhet.

För mycket eller precis lagom?
Vad tycker ni HISSA eller DISSA?

Dagens önskeoutfit

Svartvitt linneFuskpäls jacka
JeanseSkor

Enkel och snygg outfit om man känner för att vara lite ledigt cool. Lite attityd i jackan, dom höga skorna och slitna jeansen. Vad är inte mer avslappnat än jeans och ett linne?
_____________________________________

Linne: forever21, jacka: HM, jeanse: gina tricot, skor: nelly

Utgång


väst: HM

Igår blev det utgång med vännerna. Vi ville nog alla fira att tentorna var både gjorda och inlämnade. Är så himla skönt att man har blivit av med den tyngden. Det blir ännu roligare att gå ut då också när alla är på bra humör. Så vi drack tills vi blev lite rund om fötterna, gjorde moonwalks på dansgolvet, pratade om saker som inte hade mening och dansade till fötterna ömmade.

En väldigt bra start på helgen.
Har ni haft en bra start på eran helg?

H&M Loves leggings



HM har fått in en ny kollektion. En leggingskollektion. Tycker dom blommiga var himla coola.

Vilka av dessa fyra leggings gillar ni mest?

Dagens önskeoutfit



Allt är ifrån Topshop förutom skorna som är Converse

Hiss eller diss?

Lady gagaLady gaga
pic: posh24.se

Jag är för att människor har sin egna stil och bär det dom själva tycker är fint.
Men är det här kanske lite för mycket?
Vad vet jag?

Vad tycker ni HISSA eller DISSA?

The days


Pic: unknown

Megan Fox


pic: posh24.se

Om jag fick se ut som vem som helst. Skulle Megan Fox definitivt ligga på min top-tio-lista. Vad mer behöver man säga? Hon heter Fox i efternamn lixom. Det säger allt.

Halsband


pic: Colorelle

Detta halsbandet ifrån HM är helt galet snyggt. Men det skulle inte förvåna mig om det redan är slut i affärerna. Det har bloggats en del om det. Skall nog ta mig en titt imorgon. Halsbandet passade verkligen jättabra till färgen på tröjan.

Modekungen



pics: modekungen.se

Jag är en sån person som nästan aldrig använder byxor. Brukar bara göra det då och då om jag fryser eller vill matcha det till en fin topp. Men annars så är det endast leggings som gäller. Så himla mycket mer bekvämare och så himla snyggt.

Är ni jeans eller leggingsmänniskor?

Butterfly effect 3



Gud jag har inte sovit på hela natten. Kollade på Butterfly effect 3 med min kompis och efter det satt jag och försökte plugga. När mamma vaknade efter en stund kändes det som om det inte var någon idé att lägga sig. Jag hade ju någon att umgås med nu. Känns verkligen som om jag inte har haft ett liv denna veckan. Pluggandet tar all min tid. Men imorgon skall jag lämna in tentorna. Vilken lättnad det skall bli.

Hur var det för er att återgå till skolan/jobbet efter jullovet?

Dagens önskeoutfit

Rosa LinneKofta
pic: Emsedge
Gina tricot jeansHm kilklack
Linne:
Sonia Rykiel, jacka: topshop, jeans: gina tricot, skor: hm

Dagens

Jeansväst

Jeansväst

Allt är vintage förutom armbandet som är från Lindex

Pete Wentz

Äppledikt Äppledikt
pic: twactff

Det här är en väldigt bra dikt att läsa om man har varit singel ett tag och tror att hoppet är ute. Det löser sig. Tro mig. Luta dig bara tillbaka och ta det lugnt så kommer personen förr eller senare in i ditt liv. Om den inte redan finns där vill säga

Hiss eller diss?

Rihanna Rihanna
pic: posh24.se

Enda sen jag slingade mitt hår blont i högstadet har jag alltid tyckt att det är ett stort "no-no" när man har svart hår. Ni andra mörkhåriga där ute kanske minns den perioden när det var modernt. Förstår inte riktigt vad jag tänkte på men alla gör vi misstag.

Vad tycker ni hiss eller diss?

Mac 88 palette

mac 88 palette

Hade velat köpa den här smink paletten ifrån Mac. Du har 88 olika färger i en och samma palett. Då slipper man tänka på att köpa mer ögonskuggor efter den här utan behöver bara köpa små ögonskuggor som man kan ta med sig när man går ut. Inte det lättaste att få med sig den här i väskan kanske.

Natalia Vodianova

Natalia VodianovaNatalia Vodianova
pic: posh24.se

Tycker den här outfiten är väldigt snygg och stilren. Funkar jättefint till en vanligt middag och tar man av sig den guldiga jackan kan man gå ut och dansa rumpan av sig på dansgolvet. Gillar verkligen kombinationen av guld och svart.

Kroppssmycke


pic: sanna tranlöv

Måste verkligen skaffa mig ett sånt här kroppssmycke ifrån HM
Tycker Sanna har matchat det jättecoolt.

Målat naglarna

Lila

Målade naglarna idag. Är så himla van vid att ha svarta naglar men det kändes så tråkigt nu. Ville ha lite färg för en gång skull så jag gick på ett säkert kort. Något som fortfarande var väldigt mörkt.

Vad tycker ni?



Ringar


Topshop

Pluggande



Just nu känner jag mig oerhört trött och seg. Men jag får piggna till snart mycket pluggande att göra. Det är två dagar kvar tills mina två tentor skall vara inlämnade. Kommer säkert få var uppe hela natten innan som vanligt. Jag jobbar bättre undre press. Annars tänker jag alltid "men jag pluggar imorgon"

Dagens önskeoutfit





Idag skulle jag vilja se ut såhär. Tycker att det är den perfekta outfiten om man vill vara snygg men ändå känner sig väldigt trött och seg. Den svarta tajta klänningen passar till allt och är alltid snygg. Men den tjocka varma koftan känns det lättare att ta sig ut i kylan. Dessa prickiga strumpbyxor får inte den svarta klänningen att försvinna och gör hela poutfiten roligare. Och pricken över i:et är är skorna som har kilklack. Både snyggt och bekvämt.
_______________________________________

Klänning: topshop, kofta: forever21, strumpbyxor: asos, skor: nelly

Dagens





Linne: gina tricot, kjol: gina tricot, kofta: filippa k

Dream-girl


pic: cardboardlove.com

Hissa eller Dissa


pic: posh24.se

När jag kollar på den här klänningen tänker jag direkt på Moritcia i Familjen Adams.
Liknelsen blir större med tanke på att Victoria är så himla smal.

Vad tycker ni om denna?


Stylebystars



Som ni vet är jag alla about the summer just nu. Längtar som bara den. Orkar inte vara i detta kalla och snöiga landet. Det kanske slutar med att jag flyr iväg på någon restresa till ett varmt ställe. Vill vara brun och slippa ha smink. Ha på mig en vit klänning som jag känner mig fin i. Skulle inte tacka nej till några av dessa två från Stylebystars

Fika



Idag har det blivit ännu mer plugg. Inte så roligt kanske men det är skönt att få det gjort. Då slipper man ha skuldkänslor. Plus att det kan vara intressant när man väl förstår allting.

Snart bär det av till stan där jag skall fika med min kompis Karin. Vi har inte träffats på ett halvår så det skall bli kul att ta igen.

Vad skall ni göra ikväll?

Topshop


Topshop

Jag har varit väldigt inne för ljusrosa och gammeldagsrosa nu när våren och sommaren snart är här. Eller snart och snart. Jag längtar dit iaf. Men jag gillar verkligen dessa två plaggen. Kanske inte tillsammans. Men tycker det är fint och annorlunda med shorts i spets och gillar jackans volanger, det känns både tufft och romantiskt. Ringen är dessutom så himla söt. Tänk att ha en fågel på fingret hela tiden.

Dagens








Topshop




Hittade dessa fyra fin på Topshop. Gillar verkligen att klänningen nästan är vit med lite blommigt tryck. Gladiatorskor kan man aldrig få för mycket av. Och hur sött är inte armbandet? Är verkligen svag för rosetter. Till sist men inte minst känns koftan väldigt tuff. Har man den tillsammans med klänningen blir det hårt på mjukt. Me like.

Vilka av dessa fyra gillar ni mest?

Ibland har man tråkigt



Hade lite tråkigt.
Den bjuder jag på (^^,)

Inget plugg

Har pluggat allt för länge nu men inte kommit någon vart.
Gillar inte när det blir så.

*suck*

Paranormal activity



Såg nyss den här filmen för andra gången. Snacka om att jag hade svårt att sova första gången jag såg den. Men nu var det inte lika läskigt eftersom jag hade råkat berätta om filmen för mina kompisar innan dom såg den. Världens tabbe. Det här är en sån film man måste verklige fokusera på för att vara rädd. Om någon börjar skratta mitt under en läskig sen så får det inte samma effekt.

Har ni sett filmen?

Bikini






Jag vet att det kanske är lite tidigt men bikinisar brukar ju försvinna så himla snabbt. Och jag är en av dom människorna som brukar köpa minst en ny bikini varje år. Alltid kul att ha något nytt på sig till stranden för att stärka lite på självförtroendet. Hittade dessa hos Nelly. Gillar verkligen stilen på alla överdelarna.

Vad tycker ni?

Kattunge



Idag har verkligen varit en seg dag. Varit jättetrött och seg. Måste verkligen få fixat min dygnsrytm. Kommer bli svårt at klara av skolan annars. På tal om skolan så blir det ännu en kväll som man skall plugga idag. Får helt enkelt börja leva igen när tentorna är inlämnade.

Någon mer som måste fixa dygnsrytmen?

Färgglatt


Nu när sommaren kommer är det alltid lite roligre med färger. Hittade dessa två plaggen från HM. Shortsen är ju hur snygga som helst till ett vitt linne och solbränd hud. Och klänningen kan man ha till vilken sommarkväll som helst.

Dagens





Klänning: från Filippinerna, kofta: vintage

Gammeldagsrosa

Klänning Klänning



Kollade in lite nya kläder ifrån Asos. Hittade dessa fyra fina klänningar. Skulle verkligen vilja ha en nya gammeldagsrosa klänning. Tycker att färgerna känns väldigt somriga och flickiga. Passar säkert jättebra när man är brun till sommaren.

Tentaplugg



Hittade tyvärr inget när jag shoppade. Hade för mycket liknande saker och drogs bara till svart. Ni skall se min garderob. Allt i svart. Så därför fick det vara för den här gången. Har ändå handlat mer än jag behöver den här månaden haha.

Nu blir det plugg för min del. Två hemtentor skall vara klara i slutet av nästa vecka

Topshop





Har kollat runt på Topshops vårkollektion. Gillar verkligen kläderna. Dom känns femenina men ändå väldigt tuffa.
Precis som jag gillar det.

Accessoarer



Har inte vaknat såhär tidigt på hela lovet. Men jag skall träffa min kompis Sara idag som nyss kommit hem från Venezuela. Det skall bli skoj. Vi skall strosa runt stan och leta efter något snyggt. Får se om jag hittar något. Om jag gör det läggs det naturligtvis upp på bloggen.
_________________________________________________

Armbandet längst upp: köpt i Paris, armbandet längst ner: lindex, ring: gjort själv

Dagens





Byxor: Levis, topp: cubus, kofta: vintage

Ljus



Ursäkta för den dåliga kvalliten på alla bilder. Men jag är hemma hos päronen nu i Göteborg över lovet och har tyvärr glömt min kamerakabel hemma.

Men hemma hos mamma så finns det alltid ljus. Hon är lika mycket ljusfantast som jag är. Om man då är för inne i ett tvprogram eller lämnar rummet lite för länge så kan det hända en olycka. En olycka där konsekvensen är att man behöver slänga bort en bordsduk.

Inte så skoj om ni frågar mig.

Neutrogena

Neutrogena visibly clear rapid clear treatment
En annan bra sak jag måste tipsa om är denna. Det är en spot reducer. Funkar väldigt bra mot finnar som har slagit ut. Jag brukar använda den varje dag på mina problemområden och tycker att den funkar bäst när finnarna har slagit ut. Dagen efter har både rodnaden och finnen minskat. Tycker att den är prisvärd och en väldigt bra komplettering till sin dagliga hudvårdsrutin.

Proactiv solution

Jenjene Ansiktsmask

Eftersom jag har fått så himla dålig hud på sistone är det verkligen viktigt att jag tar hand om den. Fick en ansiktsmask av min mamma som hennes kompis tyckte var jättebra. Den kommer ifrån Proactiv. Jag gillar den väldigt mycket eftersom den får huden att kännas väldigt fräsch och len efteråt. Brukar använda den då och då när jag vill vara extra fin.

Någon mer som har testat Proactiv?

Egotimmen

Jenjene

Jenjene

Jenjene

Jenjene

Tråkigt på en lördagskväll. Nu har ni bilder så det räcker och blir över.

Bra mat

Kate Bosworth
pic: topnews.in

Ett av mina nyårslöften är att börja äta nyttigt. Mina dåliga mat och sömnvanor är inte riktigt det bästa för varken min hud eller min kropp. Jag vet att det är ett av dom vanligaste nyårslöftena och även fast jag aldrig lyckas hålla det så är det mitt löfte år efter år. Man kan väl hoppas. Om det finns någon där ute vars nyårslöfte också är att äta nyttigt tänkte jag skulle skriva en lista på mat som är bra för både kroppen och huden. Har kollat runt lite på nätet och hittade dessa:

Mandel
Morötter
Mörk choklad
Linfrön
Grönt te
Tomater
Lax
Makrill
Rapsolja
Avokado
Fukt
Bär
Rooibos
Olivolja
Grönsaker
Groddar
Alfalfa
Yoghurt
Surkål
Kimchi
Kött
Fet fisk
Bönor
Frön
Skaldjur
Fullkorn

Halsband

Ems Edge halsband

När jag såg den här bilden på Ems Edge första gången såg jag inte att hon hade på sig ett halsband. Men det är verkligen sjukt snyggt. Sådär stort som halsband skall vara. Gillar hur hon har matchat halsbandet och den vita toppen. Något jag verkligen vill ha i mitt smyckeskrin. Hoppas bara att det finns kvar på Gina Tricot

Dagens



Klänning: köpt i Filippinerna, blus: vintage, bälte: vintage

Id bare minerals


Jag är tyvärr en av dom personerna som inte har testat mineralsmink än. Min kompis använder det nu och hon tycker att det är jättebra. Hon tipsade mig om att köpa ett startpaket först. För tydligen så passar inte Id-smink alla. Det är ju inte det billigaste att köpa heller så det hade ju varit skönt om det var så bra som alla säger.

Vad tycker ni?

Plagg på REA



Nu när det nya året har börjat vill ju affärerna ha in nytt. Och då händer en väldigt fin sak. Saker och ting hamnar nämligen på rea. Och det är ju jättebra för en student som mig. Väldigt lätt hänt att man får vrida och vända på varje krona om man vill ha något fint. Men inte nu. Nu frossas det.
_______________________________________________
1. Nelly, 2. Asos, 3. HM, 4. Topshop, 5. HM, 6. HM, 7. Topshop

Sömntips?



Med tanke på att jag börjar skolan nästa vecka igen borde jag egentligen ligga och drömma söta drömmar nu.
Men det är inte riktigt min grej.

Har ni lika svårt att somna som jag?

Hissa eller dissa?



Jag vet inte riktigt vad jag tycker om ett linne med sådant här tryck. Visst är det jättegulligt men det känns lite för flashigt för min stil. Plus att alla vet vi att allt inte är för evigt. Men man kanske skall leva i nuet.

Vad tycker ni?

__________________________________________
Linne: Forever21

Skor

Höga skor, klack, heels

Jag tycker att jag har allt för få höga skor. Skulle verkligen inte tacka nej till dessa fina heels. Piffar upp vilken outfit som helst och kan enligt mig användas både till fest som till vardag. Speciellt när man är lika kort som mig och behöver lite hjälp på traven.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Forever21, 2. Asos, 3. Topshop, 4. Nelly

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0